Fransförlängningar

Salongens olika fransförlängningar

Här kan du läsa om vilka olika förlängningar vi erbjuder på salongen, oavsett om det gäller singelfransar, volymfransar eller lashlift så strävar jag alltid efter en så naturlig look som möjligt, men samtidigt att du som kund ska få den där ”wow” känslan med dig hem. Om du undrar över något som jag inte fått med på denna sida så går det bra att skicka ett mail eller bara ringa. Jag ser fram emot att få göra dig fin i salongen!


Fransförlängning volym

Den mest populära av alla fransförlängningar är volymfransar, och den passar dig som vill ha en mer fylligare look. Det appliceras 3-4 fransar i ett knippe och sätts på den naturliga fransen.

Jag anpassar förlängningen efter vad dina fransar klarar av så att inte dina naturliga fransar förstörs.

Återbesök rekommenderas efter högst 3 veckor, då du tappar ca 5 naturliga fransar per dag på varje öga.

180 min

1300 kr


Singelfransar

Fransförlängning singel passar dig som vill ha en fransförlängning med en mer naturlig look som ger lite mer fyllighet och längd.  När man gör singelfransar sätts 1 syntetfrans på den naturliga fransen. 

För att inte förstöra dina egna fransar så anpassar jag längd och vikt på syntetfransen efter vad dina naturliga fransar klarar av. 

Återbesök rekommenderas efter högst 3 veckor, då du tappar ca 5 naturliga fransar per dag på varje öga.

120 min

1100kr


Lashlift

Lashlift är också en av våra populära fransförlängningar. Det är en behandling där man böjer de egna naturliga fransarna.

Passar dig som inte vill ha fransförlängning men ändå ha synliga fransar.
I behandlingen ingår det färgning av fransar och keratinbehandling.

Vi rekommenderar ett återbesök efter 6-8 veckor beroende på din egen frans-växtcykel.

85 min

650kr


Färgning av fransar+keratin

Utöver fransförlängningar så kan vi även erbjuda färgning och keratin behandling av fransar. Har du ljusa fransar och vill ha mörkare, så kanske du bara vill färga fransarna. Färgen håller i ca 2 veckor, i vissa fall längre. 

Keratin stärker, skyddar och vårdar dina fransar. Använder du keratin kontinuerligt så kommer dina fransar att bli tätare, längre och tjockare. 

Serum finns också att köpa både i webshopen och på salongen.

40 min

300kr