Nagelbehandlingar

Nagelförlängning

120-165 min

500-700 kr


Nagelförstärkning

Nagelförstärkning är en teknik som används för att förbättra styrkan och hållbarheten hos en persons naturliga naglar. Det gör det möjligt för människor med tunna, bräckliga och sköra naglar att få starkare och friskare naglar.

Nagelförstärkning utförs vanligtvis med hjälp av ett hållbart material som till exempel gelé eller akryl. Dessa material appliceras på den naturliga nageln, där de tjänar som en förstärkning för att göra naglarna mer hållbara.

Nagelförstärkning är en enkel och praktisk lösning för människor som vill ha starkare naglar utan att behöva förlänga dom. Det är också en långvarig lösning som håller sig väl, så länge man tar hand om naglarna på rätt sätt.

120-150 min

500-600 krGellack

Gellack är en typ av nagellack som används för att täcka och skydda naglarna. Det är ett alternativ till traditionella nagellack och har en mer hållbar formel som kan hålla upp till två veckor utan att flagna eller repa. Gellack torkas under en UV-lampa och har en glansfull finish. Det är ett populärt val för kvinnor som vill ha vackra och välmående naglar utan att behöva påföra nagellacket dagligen. Besök vår salong för att få en gellackbehandling som är både långvarig och snygg!

60-90 min

400-500 kr


Gel polish tånaglar

Gel polish är en form av nagellack som används på tånaglar. Det är en tjockare och mer hållbar version av vanligt nagellack och torkar under en UV-lampa. Gel polish håller längre än vanligt nagellack, ofta upp till en vecka eller mer, och har en hög glans. Det är också mer motståndskraftigt mot chips och skador än vanligt nagellack.

60-120 min

500-695 kr


Nagelkonstruktion(tånaglar)

Har du en skadad nagel, eller en tånagel som inte riktigt vill växa ut, så kan en nagelkonstruktion hjälpa till för att få en hel och fin tånagel men hjälp av gelé.

15 min

200 kr